Over ons

Betrouwbaar, kwaliteit en inzet

Zowel Harry Brouw als Gert-Jan de Bode realiseren al jarenlang diverse betonbouwprojecten. Eerst allebei nog met hun eigen bedrijf. Maar in 2017 werd de vraag uit de markt steeds groter en besloten zij om onder één naam samen te gaan werken en hun expertise te gaan delen. Brouw en de Bode betonbouw bv werd een feit!

Hierna is het team hard gegroeid en inmiddels werken wij met een groep van zo’n 25 collega’s elke dag hard om uw projecten te realiseren. Doordat Brouw en de Bode een jong en dynamisch bedrijf is staat het volop open voor nieuwe bouwmethodieken en technische mogelijkheden.

De kracht van teamgeest

We zoeken collega’s!

De kracht van Brouw & de Bode is onze sterke teamgeest. Hierdoor gaat niet alleen iedereen elke dag met plezier naar zijn werk, maar weten wij ook op een efficiënte manier samen te werken. Als collega’s helpen wij elkaar, vullen wij elkaar aan en geven we elkaar energie, dag in dag uit. Samen bouwen wij aan een hecht team omdat wij ervan overtuigd zijn dat goede samenwerking de sleutel is tot elk succesvol project.

Openstaande vacatures
Om trots op te zijn!

Onze Diensten

Wij als Brouw en de Bode betonbouw zijn door de jaren heen een complete betonbouwer geworden voor het betonnen casco op uw project. Door met een fijn team en met de juiste kennis te werken zijn wij een goede partner geworden om voor u diverse betonwerken te realiseren. Omdat wij steeds onze processen verbeteren kunnen wij ons onderscheiden in een betrouwbare en gemotiveerde betonaannemer die de juiste kwaliteit levert.